• Prosjekt: Eskeland
  • Arkitekt: Trodahl arkitekter
  • Ferdigstilt: 2011
  • Sted: Sandnes kommune

Et tilbygg fra 1950-60-tallet ble revet, til fordel for en ett nytt tilbygg, med et mer moderne formspråk. Dette tilbygget legger seg på tvers av den originale hyttens lengderetning, og framstår som et separat volum. Også innvendig er de to bygningskroppene forskjellige, og hver del byr på en egen romopplevelse. Den gamle er restaurert med farger og interiør som bidrar til å skape et romslig og behagelig, men samtidig intimt rom. Stuen er luftig og enkel med drøyt fire meter til taket.

På baksiden av hytten skråner terrenget oppover mot avkjørselen til tomten. Fra dette nivået er det laget en gangbro inn i tilbygget, som løper gjennom bygget; helt ut til de store vinduene med utsikt over fjorden.

Fotograf: Rasmus Norlander

Personvern og cookies