Tradisjon og innovasjon

Tradisjonelt håndverk og innovasjon i samspill gir god byggeskikk.

Helt siden vi startet i 1990 har Høie Ueland først og fremst handlet om solid håndverk. Om grunnleggende forståelse for materialenes egenskaper og bruksområder. Uansett om det er kjerneved, moderne stål, spon eller varmebehandlede kledninger.

Men det går an å ha to tanker i hodet samtidig; selv om vi er opptatt av tradisjoner, er vi også genuint interessert i teknologisk smarte løsninger, nye metoder og alternative materialer.

 

Prisbelønnet innsats

Vårt mangeårige arbeid med bygg som er fredet eller vernet er kanskje det vi i HøieUeland er mest kjent for. Dette ryet er vi stolte av. Vi gleder oss i tillegg over av de mange byggeskikk- og verneprisene som vi har vært en del av. Denne type oppgaver gir også lærlingene våre en grunnleggende innsikt i faget, og bringer dermed tradisjonene med godt håndverk videre.

Hva er det du egentlig ønsker deg?

Like viktig som å gjøre alt etter boken, er at vi virkelig forstår hva du søker etter. Heldigvis er vi alle forskjellige. Da må løsningene også bli forskjellige. Å bygge er en kompleks prosess som krever god planlegging. Underveis er det avgjørende av vi forstår hverandre. Sammen med deg vil vi finne de beste løsningene. De du egentlig vil ha.

 

Spesielt?
Ja, men for vanlige lommebøker.

Vi i HøieUeland har bygget mange ”spesielle hus”. Men vi er glade i å bygge for folk med helt vanlige lommebøker. For oss er det aller viktigste at du får et resultat du er godt fornøyd med, og holdbar kvalitet for pengene dine.

Arkitekten – en god makker.

For oss i HøieUeland er arkitektene en viktig og nær samarbeidspartner. Når du som kunde har funnet en god arkitekt, er det vår oppgave å spille på lag med både deg og arkitekten din. Det handler om å ha respekt og forståelse for hverandres kompetanse – og spille hverandre gode.

Personvern og cookies